Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Alžbeta Ferencová alias Zea zářila na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech v nádherných rudých šatech. A měly jednu velkou vychytávku. Rukavičky, které zahalovaly téměř celé ruce a jejichž konce se daly svléknout. Aby mohla zvedat telefon a natáčet si vzpomínky na slavnostní večer.

„Mám tu velkou vychytávku. Můžu sundat konec rukaviček a cvakat do telefonu. A úprava make-upu, aby šla,“ usmála se Zea, která oblékla šaty od Anamé.

„Cítím se velmi dobře. Je to můj styl. Mám pocit, že se to vždy snažím dobře zkombinovat, aby to bylo ženské, ale zároveň vkusné. Myslím, že se to s těmito šaty podařilo,“ řekla Super.cz herečka a zpěvačka.

Ve Varech je částečně pracovně. „Zítra tu mám koncert, pak si musím odběhnout na natáčení filmu a pak se zase vrátím. Tady žádný film zatím nepředstavuju, je to ale můj sen, snad v budoucnosti,“ doufá.

Zea na Slovensku hrála v úspěšném seriálu Iveta, u nás natočila Policii Hvar. „V létě budu točit svůj první film. Moje kolegyně budou Hana Vagnerová, Zuzana Bydžovská a Judit Pecháček. Nemohla jsem si přát lepší společnost,“ dodala.

Další články

Načítám