Hlavní obsah
Článek

Aktuální pařížský týden módy přilákal ty největší hvězdy světového šoubyznysu. Nechyběla ani Heidi Klum, která nedorazila jen jako host do prvních řad přehlídek, ale také sama předváděla. A to pro značku Vetements.

Po mole se Heidi prošla v černém outfitu tvořeném dlouhými koženými kalhotami, tričkem s nápisem „Polizei“ a dlouhou zimní bundou. Na afterparty zvolila o mnoho lehčí model. Její černý kabát sice také sahal až k zemi, pod ním ale byla za chytrou horákyni. Zvolila zcela průhledné dlouhé šaty, pod které oblékla pouze spodní díl prádla.

Fanoušci v poslední době sdílejí jisté rozčarování z toho, že modelka čím dál častěji vyráží do společnosti polonahá. A v tomto duchu se pak také nesou komentáře lidí ke konkrétním akcím a modelům. „Co jiného kromě ‚odhalování‘ může nabídnout?“, „Nechápu, proč celebrity musejí ukazovat všechno!“ nebo „Už toho nech, tohle jsme viděli už tolikrát…“ a „Vypadá jako stará bába, která se zapomněla obléct“, takto, tentokrát možná až příliš drsně, lidé reagovali.

Heidi podobné hejty neřeší a užívá si svůj život. Daří se jí po pracovní stránce i v soukromí. S manželem Tomem Kaulitzem letos oslavili pětileté výročí svatby. V jednom z nedávných rozhovorů řekla, jaké jsou její tipy na šťastné manželství. „Smát se spolu. A mít na sebe čas, nechat všechno za dveřmi domu a užívat si ty chvíle jen ve dvou a v klidu,“ řekla pro New York Post.

Další články

Načítám