Hlavní obsah
Článek

Návrat Muradova po pěti letech, semifinále milionové pyramidy, zaplněná hala a jedinečná atmosféra. Tak to vypadalo na Oktagonu 61, kde nechyběla ani redakce Super.cz. Dcera promotéra Ondřeje Novotného nám řekla, jaké je to mít za šéfa vlastního tátu a jako jedni z prvních jsme dostali novou edici sběratelských karet Karlose Vémoly. Jak to vypadá v zákulisí největší bojové organizace u nás během galavečera? Podívejte se na náš mini vlog.

Turnaj Oktagonu s pořadovým číslem 61 přilákal do Brna tisíce fanoušků i řadu známých tváří. Už při samotném příchodu k hale jsme zahlédli auto zápasníka Karlose Vémoly (39) s jeho ikonickou personalizovanou SPZ - toho čeká zápas až v listopadu, tentokrát galavečer strávil v roli komentátora přímého přenosu, o což se postaral společně s UFC fighterem Jiřím Procházkou.

V zákulisí jsme pak potkali Trinity Novotnou, dceru promotéra Oktagonu Ondřeje Novotného (47), která nám řekla, jaké je to pracovat pod svým otcem, nebo třeba Sabinu Karáskovou, která byla strachy bez sebe před zápasem své drahé polovičky Makhmuda Muradov (34)a. Ta nám naopak popsala své pocity a rozpovídala se o náročné přípravě zápasníků, kterou zažila na vlastní oči.

Kdo další si nenechal událost ujít a jak event vypadal (nejen) z pohledu diváka? Podívejte se v našem vlogu.

Související témata:

Další články

Načítám