Hlavní obsah
Článek

Gwyneth Paltrow (52) se rozhodla sdílet intimní snímek se svým manželem Bradem Falchukem, aby tak oslavila šest let jejich manželství. Herečka se nechala zvěčnit zezadu v černých bikinách a ukázala svou bezchybnou postavu.

Se svým současným manželem se herečka seznámila už v roce 2010, kdy se objevila v úspěšné televizní sérii Glee, kterou Falchuk spoluvytvářel a produkoval. Dohromady se ale dali až v roce 2014, kdy se Gwyneth rozešla se svým dlouholetým manželem Chrisem Martinem a také Brad se v té době po jedenácti letech rozvedl se svou první ženou. Na veřejnosti se pak pár objevil o rok později. Svatba se konala ve čtvrti The Hamptons na Long Islandu v New Yorku a přítomno bylo na 70 hostů.

Oříškem ve vztahu Gwyneth a Brada se stalo sloučení jejich rodin. Oba partneři totiž měli děti z předchozích vztahů, a jak sama herečka prozradila, bylo to těžké. Gwyneth má s Chrisem Martinem dceru Apple (20) a syna Mosese (18) a její manžel z předchozího vztahu dceru Isabellu (20) a syna Brodyho (17).

Nakonec ale všechno dobře dopadlo a herečka si pochvalovala, že bylo krásné se po rozvodu ještě zamilovat. „Bylo skvělé se znovu zamilovat ve zralém věku. Bylo to úžasné překvapení, nemyslela jsem si, že by se to mohlo stát mně a měla jsem velké, velmi, velmi velké štěstí,“ řekla dva roky po svatbě magazínu Heat!

A teď své štěstí oslavila fotografií, na které je se svým mužem na paddleboardu a dávají si zamilovaný polibek. Herečka navíc v černých bikinách dokazuje, že její postava je stále perfektní.

„Vypadáte jak zamilovaný párek puberťáků,“ zní od jedné sledující. „Úžasná fotka, jsem tak šťastná, že jste byli schopni najít pravou lásku uprostřed šílenství kolem slavných lidí. Hodně to o vás vypovídá,“ píše jiná.

„Jaký skvělý život. Nemám ji ráda, ale obrázek, jak v černých bikinách líbá svého manžela, je krásný,“ hodnotí jedna ze čtenářek Daily Mailu. „Je stále tak přirozeně krásná, je mi jedno, jaká je“ nebo „Na jejich zdraví, zdá se, že dobře propojili své rodiny a mají k sobě vzájemný respekt,“ míní další. Tak snad páru jejich štěstí vydrží i do budoucna.

Další články

Načítám