Hlavní obsah
Článek

Veronica Biasiol (26) slaví 26. narozeniny obklopená láskou. Toho nejkrásnějšího dárku se známá influencerka dočkala hned po půlnoci. Před barákem na ni čekal puget květin a dopis se slovy „Miluji tě.“ Od koho?

„Dneska mám narozeniny. Voláme si po půlnoci a do toho mi řekne, ať jdu dolů před barák. Ona je mimochodem teď skoro 7 tisíc km daleko,“ rozepsala se s dojetím influencerka a vítězka titulu Miss Grand Czech Republic na sociálních sítích, kde se pochlubila narozeninovým překvapením, které na ni čekalo krátce po půlnoci. Před domem Veronica našla puget květin, balónky a dopis s dojemným vyznáním lásky. Zkrátka gesto jako z amerického romantického filmu.

„Krásné narozeniny LÁSKO. Mrzí mě, že nemůžeme být dneska spolu. MILUJI TĚ,“ stálo v dopise. A zdá se, že Veronica city opětuje. Zveřejnila totiž i totožnost „tajné ctitelky“. Není jí nikdo jiný než Alice, s níž se influencerka stýká při nejmenším několik měsíců. Zdá se však, že po zveřejnění narozeninového vyznání je jejich vztah nyní oficiální.

Související témata:

Další články

Načítám