Hlavní obsah
Článek

Přestože se aktivní sportovní kariéry vzdala už před nějakou dobou, je Gabriela Soukalová (34)stále ve formě. Její fanoušci ji tak pravidelně zásobují otázkami, jak to dělá, že si udržuje stále štíhlou figuru.

Pokaždé, když se bývalá biatlonistka ukáže v plavkách, je totiž jasné, že za tím není jen běhání za dcerkou Izabelkou. Bývalá sportovkyně se rozhodla svým fanouškům odpovědět. „Jak je možný, že mám štíhlou postavu i dnes, x let po ukončení sportovní kariéry. Než začnu, ráda bych řekla, že neříkám, že je moje cesta ta nejlepší pro všechny. Možná není,“ svěřila se Soukalová s tím, že nejvíc všechny zajímá, zda se váží.

Soukalová otevřeně mluví o svých problémech s příjmem potravy, ke kterým patřilo také neustálé kontrolování těla. „Možná někteří víte, kdysi jsem si prošla obdobím, kdy jsem se vážila i několikrát denně,“ svěřila se Soukalová s tím, že dnes už se s tím rozhodně netrápí. „Od dob, kdy jsem se dala zdravotně dohromady a podařilo se mi z té šlamastiky dostat, jsem se nevážila a váha je něco, čím se nezabývám,“ prozradila bývalá sportovkyně.

„Nevím, kolik vážím, protože mi to nepřipadá důležitý,“ svěřila se Gabriela. „Když se mi stane, že přiberu pár kilo, tak si z toho nic nedělám, žiju tak, abych se cítila dobře, není to něco, z čeho bych si dělala vrásky, jinak se snažím žít aktivně. Sportuji, doma jíme z největší části zdravě, snažím se nejíst před večerním spánkem a odpočívat víc než dřív. Žádné speciální diety a ani nic podobného nepraktikuji. Věřím, že vyvážený jídelníček je z dlouhodobého hlediska pro moje tělo šetrnější než všechny diety,“ dodala Sukalová.

Další články

Načítám