Hlavní obsah
Článek

Eva Burešová (31) opět překvapila fanoušky. Tentokrát ale ne novým singlem či informací ze soukromí, ale svým novým tetováním.

Nad loket si totiž nechala vytetovat lišku. „Tak jsem dnes měla takový zvířecí den. Dnes jsem se například šla potetovat,“ napsala herečka a zpěvačka na sociální síti. Tetováním navíc přispěla na dobrou věc, peníze jdou na neziskovou organizaci, která bojuje za práva zvířat.

Při výběru kérky se inspirovala svým milovaným Malým princem, proto zvolila lišku. Ostatně literární dílo od Antoina de Saint-Exupéryho ji inspirovalo i ke stejnojmenné písni, ve které vyznává lásku svému synovi Nathanielovi. „To je nádherné, Evičko,“ stojí v prvním komentáři a další se nesou v podobném duchu.

I kdyby se mezi komentujícími našel někdo, komu by se její počin nelíbil, bylo by to Evě jedno. Je sama se sebou velmi spokojená. „Nebojím se toho, co si o mně lidi myslí. Je to můj život, žiju ho jen jednou a chci ho žít tak, abych byla sama se sebou spokojená,“ svěřila se nedávno Super.cz.

Jak se vám nové tetování Evy Burešové líbí?
Je to super!
10,5 %
Líbí se mi, že tetováním přispěla na dobrou věc
14,6 %
Už neví, jak zaujmout
74,9 %
Celkem hlasovalo 2410 čtenářů.

Další články

Načítám