Hlavní obsah
Článek

Jak jste již možná zaznamenali, během včerejšího příchodu princezny Kate (42) na Wimbledon se dostalo jí i její dceři Charlotte nádherného přivítání. Celý stadion hlasitě aplaudoval vestoje a Kate se všem odvděčila milými úsměvy a zamáváním. Zároveň ale poté cosi pověděla nejen Charlotte, ale i z druhé strany sedící předsedkyni Wimbledonu Debbie Jevans. Co princezna po tak vřelém uvítání řekla, odhadl expert na odezírání ze rtů Jeremy Freeman.

V rozhovoru pro britský deník The Sun Freeman analyzoval okamžik, kdy Kate společně s dcerou Charlotte a sestrou Pippou Middleton za hlasitého burácení stadionu dorazily ke svým místům v královské lóži.

Princezna údajně nejprve nasměrovala svou dceru k jejímu sedadlu, když řekla: „Pojď prosím sem,“, a následně poděkovala Debbie Jevans, která je k jejich místům přivedla. Poté s vděčným úsměvem zamávala burácejícím davům a pozdravila je ‚Hi‘. Poté se otočila směrem k Debbie a řekla: „So sweet,“ (tak sladké, pozn.red.).

Budoucí britská královna, jež od roku 2016 zastává funkci patronky tenisového All England Clubu, zároveň předávala trofeje vítěznému Španělovi Carlosi Alcarazovi i poraženému Srbovi Novaku Djokovičovi. Španělsko tak zažilo snovou neděli, když po wimbledonském triumfu později slavili ještě zlato na fotbalovém mistrovství Evropy.

Kate s Charlotte se následně v zákulisí sešly s Alcarazem a prozradily mu, že sledovaly jeho výkony. „To je Charlotte, fandila vám. Všechno jste zvládnul,“ načež tenista držící svou trofej odvětil: „Rád vás poznávám.“ Catherine pokračovala: „Hodně jsme vás sledovaly televizi, takže je skvělé, že vás konečně poznáváme.“

Čest potkat se s princeznou i její dcerou nakonec měla i vítězka ženské dvouhry Bára Krejčíková, která se o setkání s princeznami podělila na svém Instagramu.

Další články

Načítám