Hlavní obsah
Článek

Jsou to dva dny, kdy se fanoušci skupiny Mirai dozvěděli, že svou oblíbenou kapelu v nejbližší době neuvidí na koncertech. Hudebník Mirai Navrátil (32) totiž leží v nemocnici a je po operaci. Má na dvou místech zlomenou čelist.

Nyní začínají prosakovat informace, jak k bolestivému zranění přišel. Vše se mělo odehrát po nedělním druhém koncertu Eda Sheerana (33) v Hradci Králové, kam muzikant zamířil.

„A dost tam pařil. Po koncertu se v davu zapletl do potyčky a dostal, jak se lidově říká, přes držku,“ napsal Blesk s odkazem na svůj zdroj. Následně se objevil na sociální síti další komentář údajné svědkyně: „Byl to nějakej idiot, viděla jsem to na vlastní oči, chudák.“

Sám Mirai se k incidentu zatím více nevyjádřil i přesto, že má v komentářích pod fotkou z nemocnice desítky a desítky dotazů, co přesně se stalo. „Co by se stalo, dostal přes hubu,“ dostávají fanoušci odpovědi od dalších sledujících.

Mirai zůstává v nemocnici a po dvojité fraktuře čelisti a následné operaci se nejvíce těší, až si dá opět řízek, protože nyní je odkázán za kašovitou stravu.

Další články

Načítám