Hlavní obsah
Článek

Zásnuby Adele (36) a Riche Paula se už řeší nějaký ten pátek. Dosud ale nebylo jasné, jestli zpěvačka skutečně řekla sportovnímu agentovi své „ano“. Teď ale domněnkám konečně utla tipec a prozradila, jak to doopravdy je.

Adele se se sportovním agentem poprvé ukázala na finále NBA v červenci roku 2021. O několik dní později svůj vztah potvrdili a od té doby se stali nerozlučnou dvojicí. O rok později už se diva netajila tím, že by si Riche chtěla vzít a mít s ním dítě. Poté se ale na přetřes dostaly spekulace o problémech ve vztahu, které možná vedly i k oddálení veselky a založení společné rodiny.

Zpěvačka nicméně opět vyvolala zvěsti o zásnubách na Brit Awards v roce 2022, kdy se ukázala s prstenem s velkým diamantem, jiným prstenem s diamantem pak zamotala fanouškům hlavu minulý měsíc. Nikdo z páru ale nepotvrdil, jestli se Adele konečně skutečně zasnoubila. Rozuzlení přišlo až na koncertě v Mnichově, kdy „přiznala barvu“ před celým stadionem. A to poté, co se jí jeden z fanoušků zeptal, jestli si ho vezme.

„Nemohu si tě vzít, protože už se vdávám. Takže to nejde,“ řekla Adele a ukázala levou ruku, na které sice v tu chvíli prsten nebyl, gesto ale bylo více než jasné. Od této chvíle tak budou všichni fanoušci i paparazzi fotografové jistě sledovat, jestli se objeví další indicie k nadcházející svatbě. A možná i to, jestli se Adele třeba už vdávat nemusí z jednoho krásného důvodu.

Související témata:

Další články

Načítám