Hlavní obsah
Článek

Není nad to, když máte doma odborníka na slovo vzatého. Svoje o tom ví i Nora Fridrichová (46), které se Robert Záruba (57) náramně hodil. Zvláště když v sobotu v noci dopisovala podklady k reportáži o hokeji.

„Včera odpoledne při kompletaci pořadu jsem se na střižně sázela, zda kvůli finále posbíráme vůbec nějaké diváky. Nakonec vás bylo 192 tisíc, a dosah dokonce 325 tisíc diváků, strašně moc vám děkujeme!“ informovala den po finále hokejového šampionátu moderátorka na svém facebookovém profilu.

„Měli jsme za to, že tento díl natáčíme jen do archivu jako odkaz budoucím generacím. Nicméně! Vy, kdo jste se na nás dívali, jste už ve 21:30 vše věděli, zatímco ostatních 3,5 milionu mělo nerva s Robertem až do 23 hodin,“ doplnila s tím, že ani nečekala, že její pořad 168 hodin udělá proti hokeji taková čísla.

„Jinak, název reportáže, v níž vystupovala maminka Davida Pastrňáka, který dal o hodinu později rozhodující gól, vymyslel právě Robert Záruba. ‚Robe, chtěla bych dát něco jako Duch Nagana, unese to?‘ zeptala jsem se ho v sobotu v noci. ‚Dej tam Nagano v Praze,‘ odpověděl mi,“ prozradila Fridrichová.

„A je,“ dodala závěrem s tím, že titulek, kterým se blýskl její partner, také v reportáži zazněl. A byl sakra trefný!

Další články

Načítám