Hlavní obsah
Článek

Andrej Babiš (70) je na svých sociálních sítích velmi upovídaný. Šéf hnutí ANO pravidelně dává prostor i svým fanouškům, kterým odpovídá na dotazy, a nebojí se ani těch peprných.

Jedna z obdivovatelek se ho totiž zeptala na délku přirození a Andrej s úsměvem na tváři odpověděl. Prvně se ovšem ujistil, zda dotaz píše žena. „To je zajímavá otázka. Mohla byste mi napsat, jak se to teda měří? Ale, jak bych to řekl… Na Twitteru mám spoustu svých přátel, takzvaných haterů, a nechci je moc naštvat, ale hladinu testosteronu mám celkem moc dobrou,“ pochlubil se Babiš, který se před třemi měsíci rozešel s matkou svých dětí Monikou (50).

Fanoušci se navíc nedozvěděli jen intimní informaci, ale také mají nyní jasno v tom, že Láska nebeská a Pretty Woman jsou jeho nejoblíbenější filmy, Céline Dion patří mezi jeho oblíbené zpěvačky a že má aktuálně utrum s jablečnými štrúdly.

„Včera jsem si stoupl na váhu, která vám změří všechno. A byl jsem po dovolené naštvaný, že jsem moc nezhubl, takže žádný štrúdl, musím snížit svůj vnitřní tuk. Štrúdl miluju, ale teď bude pevná vůle,“ informoval na dotaz, kdy měl svůj oblíbený štrúdl.

5
fotek
Související témata:

Další články

Načítám