Hlavní obsah
Článek

Ze Survivoru do Clash of the Stars. Výrazný účastník drsné reality show Jack Hamid bude mít za pár týdnů zápas v Clash of the Stars. Jeho soupeřem je bývalý člen Luneticů Martin Kocián (47).

„Jsem bojovník, v mládí jsem dělal dvacet let karate a mám černý pás. Tak jsem si řekl, že jdu do toho. Survivor byl také boj, ale tohle je něco jiného. Příští týden mám po dvaceti letech první trénink, tak mi držte palce,“ řekl Jack Hamid Super.cz s tím, že mu tahle příležitost velmi zavařila v jeho kariéře. O práci hotelového manažera prý možná přijde.

„V práci mám problém, nesouhlasí s tím, takže už to možná nebudu dělat. Možná mě i vyhodí, ale nevadí. Chci zpátky moje tělo a zdravý životní styl. Možná je to tedy takový restart,“ svěřil se Jack, který má aktuálně krizi i ve vztahu. Je to přitom teprve měsíc, co světu představil svou partnerku Terezu.

„Možná už partnerku nemám. Byli jsme spolu měsíc a máme krizi. Nevím, jak to bude, ale je tam šance. Dneska tady kvůli tomu nebyla, ale pracujeme na tom,“ dodal Jack.

Další články

Načítám