Hlavní obsah
Článek

Uběhly dva měsíce od chvíle, co Jack Hamid z reality show Survivor představil světu svou partnerku Terezu, a nyní už je lásce konec. O rozchodu Jack informoval na sociálních sítích a neskrýval zklamání.

„Po pečlivém zvážení jsem učinil obtížné rozhodnutí ukončit svůj vztah s Terezou. Toto rozhodnutí nebylo učiněno lehkovážně, ale ukázalo se, že máme rozdílné hodnoty a pohledy na to, co představuje respektující a smysluplný vztah,“ oznámil účastník divácky oblíbené reality show Survivor Jack Hamid na svých sociálních sítích. Krásnou Terezu přitom veřejnosti představil teprve začátkem léta, jejich vztah vydržel pouze dva měsíce. „Je pro mě důležité být v partnerství, kde oba jedinci sdílejí podobné životní postoje a jsou v souladu ve svých cílech pro budoucnost,“ pokračoval zklamaný Jack.

„Bohužel jsme se ocitli na různých úrovních porozumění a ocenění těchto klíčových aspektů, které jsou zásadní pro zdravý a naplňující vztah. Mám k Tereze velký respekt a přeji jí jen to nejlepší, i když se každý vydáváme svou cestou,“ uzavřel Jack.

Toho za pár týdnů čeká premiéra v Clash of the Stars, kde se v kleci utká s bývalým účastníkem Luneticu Martinem Kociánem (47). Možná právě příprava na zápas Jackovi pomůže na chvíli zbavit hlavu myšlenek na jeho expartnerku.

Související témata:

Další články

Načítám