Hlavní obsah
Článek

Iva Sarauerová aneb Ivka z MasterChefa zažívá nádherné životní období. Vášeň má nejen pro cukrařinu, ale konečně také opět i v životě. Ivka si našla nového partnera a září štěstím. Její srdce si získal pohledný válečný veterán!

Zpočátku si Ivka radostnou novinku hýčkala v soukromí pro sebe, ale nakonec se i ona rozhodla vykřičet lásku do světa. Nového partnera již neskrývá a sem tam zveřejní společný snímek na sociální sítě. Kolem nového vztahu je však stále skoupá na slovo, ale nyní udělala menší výjimku. V rozhovoru pro Super.cz se rozpovídala o tom, jak se s partnerem poznali a jak dlouho už tvoří pár. „Jsme spolu přes 4 měsíce. Dali jsme se dohromady poté, co jsem se vrátila z New Yorku, už tam jsme ale byli v lehkém kontaktu,“ rozpovídala se.

Hned na prvním rande Ivka vycítila, že nejspíše potkala svého pana božského. „Poprvé jsme se potkali na Slovensku. Bylo to magické, hned jsem věděla, že to je ON,“ vzpomíná Ivka. Na Slovensku žije partnerova rodina.

A co nám sdělila o svém novém protějšku? „Je to válečný veterán, slouží u armády,“ prozradila stručně. Marian jí je potřebnou oporou, pomáhá Ivce i v jejím království s pečením zakázek a společnou vášeň našli ve fitness.

Související témata:

Další články

Načítám