Hlavní obsah
Článek

Sympatická moderátorka Iveta Lutovská (41) je už dva měsíce oficiálně rozvedená. Za svou minulostí udělala tlustou čáru. Nejdříve si nechala udělat nový účes a nyní si myšlenky pročistila na místě, kde byste ji jen tak nehledali.

Iveta je totiž fanynkou rychlé jízdy. Vyrazila tak do severočeského Mostu, kde na tamním autodromu tým Jiřího Mičánka kraloval sprintům ve čtvrtém podniku středoevropského okruhového mistrovství. Bývalá moderátorka TV Nova si následně mohla zkusit sednout si do vysněného sporťáku.

Bývala doba, kdy by klidně uvažovala, že by také závodila. „Dřív jsem měla ráda adrenalin a rychlou jízdu na motorkách. Teď už je to ale jiné. S věkem se o sebe člověk asi víc bojí, a hlavně si víc uvědomuje, jak je život křehký a vzácný a jak málo stačí, aby se vše změnilo,“ svěřila se po nové zkušenosti Iveta Super.cz.

Musím zaklepat, ale nikdy jsem neměla žádnou nehodu, když pominu, že do mě na semaforech narazila dodávka. Jezdím autem pořád, ale nezávodím,“ dodala následně sympatická blondýnka.

A když jsme u těch rychlých aut, měl by podle moderátorky mít správný muž pořádnou káru? „Kdybyste se mě zeptali, když mi bylo dvacet, tak by odpověď byla jiná, ale teď si na mužích cením úplně jiných věcí,“ smála se Iveta.

Na trať se přijela podívat i se svým synkem Matýskem, který v září nastupuje do školky. „Je to další životní etapa. Matýsek má rád děti, ale je na mě i Anetku (sestru, pozn. redakce) hodně fixovaný a vím, že bude trvat, než si zvykne. Před prázdninami chodil na dopoledne do malé školičky, aby si lépe zvykal a nebylo to těžké,“ doplnila v našem rozhovoru Iveta Lutovská.

Související témata:
Autodrom Most

Další články

Načítám