Hlavní obsah
Článek

Po náročném létě, kdy se nezastavila, by potřebovala spíš pauzu, než zase naskočit do pracovního rytmu. To ale herečce Ivaně Jirešové (48) nehrozí. Najednou zkouší novou činohru a muzikál a i její dějová linka v Ordinaci v růžové zahradě dostala větší prostor.

„Byla jsem dva měsíce úplně fuč. Točili jsme Bedekr v Británii, končili jsme ve Skotsku. Bylo to krásné, ale náročné. Vzala jsem i rodinu do Egypta, tatínka ještě do Tater a maminku do Špindlu. O víkendech jsem ještě hráli muzikály. Byla to obří jízda, po které bych si spíš potřebovala odpočinout,“ vypočítala své prázdninové aktivity, po nichž nám připadla ještě štíhlejší, což ale popřela. „Určitě mám o dvě kila víc,“ tvrdila, i když černý overal na ní plandal a stále chrastí kostmi.

Teď už Ivanu čeká jen práce. „V muzikálu Děti ráje 2 budu hrát Kájinu, děsnou drbnu, je to taková hrozná sekyrnice. Takže je to trochu protiúkol, ale je tam víc hraní, takže jsem šťastná. Ale na zkoušení budu muset přejíždět, protože do toho ještě zkouším komediální činohru,“ popsala nám Ivana.

Naznačila, že se bude něco dít i v rámci seriálu Ordinace v růžové zahradě. „Budou tam nějaké změny, takže zase budu mít co hrát. Nemůžu nic prozrazovat dopředu, ale budu tam o něco víc,“ upřesnila. Na soukromí jí vedle toho všeho už nezbývá čas. „Všechno budu muset dát dohromady. Svůj osobní život i vztah s dcerou,“ uzavřela.

Další články

Načítám