Hlavní obsah
Článek

Ivana Jirešová (48) je známá svou zálibou ve zdravém životním stylu, ke kterému pro ni už několik let patří i pravidelné cvičení jógy.

Herečka je se svými fanoušky na sociálních sítích poměrně sdílná a tentokrát se s nimi podělila o příspěvek, ve kterém ukázala, jak vypadá jedna z lekcí. Ve videu zároveň vynikla i její fyzická kondice a flexibilita.

„Pozor na mě, stává se ze mě Xena. Stačí každý den 8 hodin spánku a vajíčka k snídani. A vydrží mi to asi tak týden, než začne divadelní sezóna. Tak aspoň chvíli,“ napsala Ivana k videu z lekce jógy a fanoušci ji zahrnuli milými komentáři.

„Jdu jen kolem a odložím si tu komentář: Skvělé! Perfektní forma,“ napsala jedna z fanynek. „Wow, tak to je hustá postava. Spousta práce,“ vzkázala další. „Jste dokonalá, ani gram tuku,“ uvedla příznivkyně.

Ivana Jirešová má za sebou pracovně nabité léto, a ač byla i u moře, tak si odpočinek příliš neužila. „Byla jsem dva měsíce úplně fuč. Točili jsme Bedekr v Británii, končili jsme ve Skotsku. Bylo to krásné, ale náročné. Vzala jsem i rodinu do Egypta, tatínka ještě do Tater a maminku do Špindlu. O víkendech jsem ještě hrála muzikály. Byla to obří jízda, po které bych si spíš potřebovala odpočinout,“ svěřila se Ivana nedávno Super.cz.

Související témata:

Další články

Načítám