Hlavní obsah
Článek

Herečka Iva Pazderková (44) má za sebou poněkud krušné období. Nešikovně si zlomila ruku a musela na operaci. Nadšená sportovkyně tak musela na nějakou dobu vyřadit ze svého kalendáře trénování, a to před novými závody, na které se připravovala.

„Mám nyní po zranění a dráty v ruce, tak teď nemohu tolik cvičit, ale mám stále vše rozplánováno, podle toho, co mi čas a moje kostra dovolí,“ svěřila se Iva, která má za sebou závody v kulturistice. „Sport patří k mému životu, když mě nelimituje zdraví, tak to patří do mojí každodenní rutiny. Jenže jsem si nešikovně zlomila ruku a teď jsem Wolverin,“ svěřila se Super.cz Pazderková, kterou jsme potkali na oslavách 40 let francouzské parfumerie.

Přestože ji nyní čekají rehabilitace s rukou, i tak plánuje další sportovní aktivitu. „Teď se chystám na jiný druh závodů, ale to dám zavčas vědět, je to novinka. Budu muset používat i ruce, ale teď kvůli tomu, že jsem Wolverinka, tak se mi posunul datum prvních závodů,“ odtajnila herečka, která poraněnou ruku skrývala pod háčkovanou halenkou.

„Ještě pár týdnů, ale pokud se to nějak zásadně neposune, tak mi dráty zůstanou, ale měla jsem toho nejlepšího pana doktora Kebrleho a s pomocí šikovné paní rehabilitační se mi ruka snad dostane do původního hybnosti,“ dodala Iva, která si to na akci plné kosmetiky a líčidel užívala. Herečka se pravidelně líčí sama. „Na kosmetiku nechodím a líčit jsem se naučila postupně sama. O sebe teď víc pečuju, jde mi hlavně o zdraví a chci mít zdravou pleť,“ dodala závěrem.

Související témata:

Další články

Načítám