Hlavní obsah
Článek

Iva Pazderková (44) před časem plnila stránky magazínů romantickou, ale trochu nešťastnou láskou se svým tureckým přítelem. Teď je však už rok šťastná po boku jiného muže. A toho poprvé ukázala i na svém instagramu.

Herečka prožívala romanci s mužem, kterého potkala na natáčení Survivoru. Za Bertuğem Baloğluem cestovala do Ankary, on však kvůli vízu do Čech nemohl. Postupně zmínky o něm ustaly a loni na podzim už si všichni mysleli, že je herečka bez partnera. Ona ale v listopadu na otázku, jestli na obzoru není nový muž, odpovídala velmi zvláštně.

„Proč by měl být? Já nikomu neříkala, že jsem se rozešla. Jsem velice spokojené a šťastné děvče,“ řekla Super.cz. Přesto, že v té době ještě nikdo nevěděl, jak to vlastně myslí, teď už je všechno jasné. Svého nového partnera Iva alespoň částečně představila v únoru letošního roku, kdy sdílela černobílou fotku, na které stojí v jeho objetí. Muži ale tehdy nebylo vidět do obličeje.

A teď na svém profilu sdílela snímky, na kterých pózuje i se svou láskou a u nichž stojí, že pár slaví společný rok. Dohromady se tak dali už loni v říjnu a v listopadu tedy byla šťastně zadaná, i když jejím partnerem už nebyl Turek Bertuğ.

Snímky vypovídají o tom, že je Iva velmi zamilovaná, a její fanoušci jí lásku samozřejmě přejí. My jsme se jí chtěli na jejího partnera alespoň zlehka vyptat, herečka si ale zřejmě tento vztah chce nechat hlavně pro sebe a nechce prozradit ani totožnost partnera. Nejdůležitější je ovšem samozřejmě to, aby to hrdličkám klapalo stále tak jako doposud.

Další články

Načítám