Hlavní obsah
Článek

Milované práce se neumí vzdát, a to ani na úkor zdraví. Herečka Iva Janžurová (83)je neustále zaneprázdněná, a dokonce své 83. narozeniny slavila na place při natáčení nového seriálu televize Prima Náhradníci. Nutnou operaci tak stále odkládá.

Herečka působí nejen před kamerou, ale v divadle září stále v sedmi představeních. Neustálá práce a plný diář jí tak neumožňují řešit zdravotní komplikace, se kterými se potýká. Už delší dobu ji trápí bolesti kolenou, operaci ale podstoupit nechce. Velkou překážkou je pro herečku totiž strach.

„Zase je velký problém to nějak řešit operací, protože se bojím. Operace by mě na rok vyřadila z práce a tím by moje hraní v divadle skončilo,“ svěřila se před časem Iva, která se práce vzdát nechce, a tak si od bolesti pomáhá nejrůznějšími způsoby.

Jedním z nich je speciální přístroj, který od bolesti pomáhá. S ošetřovacím zařízením na kolenou ji nyní zvěčnila její dcera Theodora Remundová. „V příštím filmu bude Ivuška hrát roli robotky Irmy šéfující celé umělé inteligenci (AI), čili již nyní se pečlivě připravuje,“ napsala Theodora ke snímku a přidala, že na skutečnou Ivu Janžurovou se mohou její fanoušci těšit v dokumentu Janžurka. „Moc se těším na vše s Ivuškou, je jedinečná,“ napsala jedna z fanynek. „Janžurka, záruka herecké kvality,“ stálo v dalším z komentářů.

Související témata:

Další články

Načítám