Hlavní obsah
Článek

Slavnostní premiéru filmu Janžurka si herečka Iva Janžurová (83) odbyla během filmového festivalu v Karlových Varech. Tentokrát dokumentární portrét, který natočila její dcera Theodora Remundová, uvedla na pražské premiéře.

Při té příležitosti nechyběla v prostorách kina ve Slovanském domě část její rodiny. Herečku na slavnostní uvedení filmu doprovodily obě její dcery, vedle Theodory po jejím boku nechyběla ani herečka Sabina Remundová. Z natáčení filmu měla Iva neskutečnou radost, a jak sama prozradila, nápad její dcery ji hodně překvapil.

„Překvapila mě dcera, že chce něco takového podniknout, ale protože ji mám ráda, tak jsem se podvolila. Byla na mě hrozně hodná, i když ví, že byla taky přísná, ale to mi vůbec nevadilo, protože se máme moc rády,“ svěřila se přítomným hostům legendární herečka.

Vedle dcer měla Iva Janžurová v kině také vnoučata, která už jí pořádně odrostla. Adina a Vincent, kteří jsou dětmi Sabiny Remundové, po boku babičky hrdě pózovali. Filmový portrét o životě své babičky si pak v sále užívali společně s dalšími hosty.

Je to už pár měsíců, co Iva Janžurová odtajnila, že má problémy s koleny, které přiznala i na premiéře. V jednom ze sálů pak herečka ze schodů nesešla až k plátnu, ale snímek uvedla z vrchu, kde se posadila na schody. „Bolí mě kolena,“ omlouvala se.

Související témata:

Další články

Načítám