Hlavní obsah
Článek

Zdálo se, že mají pohodový vztah. O to víc všechny zasáhla zpráva o tragické smrti zpěvačky Victorie Velvet (†40). Podle tureckých médií zemřela rukou svého manžela Davida Thomase Blytha, jenž se v jejich ankarské vile pak sám zastřelil. Vyšetřování tragédie stále probíhá, policie pracuje i s variantou dvojnásobné vraždy.

Blyth byl o třináct let starší než Victoria, pocházel ze Skotska a byl inženýrem. Vlastnil mezinárodní společnost zabývající se těžbou ropy. Právě tento byznys jej zaváděl na různá místa po světě, kam za ním manželka na delší či kratší dobu jezdila. Velká část jejich vztahu byla tzv. „na dálku“.

„Jsme spolu třináct let a vždycky to bylo o tom, že jsme spolu asi čtyři týdny a na stejnou dobu pak (manžel) odjíždí do zahraničí,“ popsala Super.cz jejich fungování zpěvačka v roce 2019. Letos by tak spolu měli 18. výročí vztahu.

V posledních letech pendlovali například mezi Českem a Brazílií, v roce 2019 pak začal Blyth podnikat v Turecku. Přál si, aby se manželka přestěhovala za ním a žili všichni společně jako rodina. Victoria mu přání splnila. „Přišel domů a říkal: Lásko, musíme se rozhodnout. Chceme být spolu? Chceme být rodina? Tak jsem řekla, že jo,“ řekla zpěvačka Super.cz s tím, že rodina je pro ni důležitější než kariéra, které se musela vzdát.

Za Blytha se Victoria provdala v roce 2014, měli spolu tři děti.

Další články

Načítám