Hlavní obsah
Článek

Jen pár týdnů poté, co se influencerka Anna Šulcová chlubila novým přírůstkem do rodiny, přišla se smutnou zprávou. Pod tíhou dotazů, kde je její pejsek Theo, musela přiznat, že odešel.

Smutnou zprávu sdílela spolu s černobílou fotografií, kde šťastně drží v náručí svého mazlíčka. „Už je to přes měsíc, co nám Theo odešel. Nejdřív jsme to potřebovali zpracovat spolu v soukromí jen my dva. Čím déle to je, tím se objevuje víc komentářů typu ,,kde je Theo?“, což naprosto chápeme. Teď už jsme asi připraveni to říct i veřejně,“ svěřila se influencerka s tím, že pejsek trpěl vrozeným onemocněním.

Společný čas byl tedy podmíněný právě nemocí, kterou její Theo měl. Theo měl autoimunitní onemocnění, které nebylo předvídatelné, a postupem času se rapidně zhoršoval jeho stav. Nikdo nic nepodcenil, doktoři byli skvělí a pomohli nám, jak se jen dalo,“ přiznala Anna Šulcová smutně.

Pejska si zamilovala nejen ona, ale i její fanoušci, kterých se smutná zpráva samozřejmě také dotkla. „Byly to 4 nezapomenutelné měsíce v našich životech a bude nám strašně chybět. Spoustu nás toho naučil a vzpomínáme na to zlobidlo jen v tom nejhezčím,“ dodala Anna Šulcová, které přišlo na stovky zpráv s upřímnou soustrastí.

4
fotky
Související témata:

Další články

Načítám