Hlavní obsah
Článek

Adam Raiter se svou maminkou, Andrea Kalousová bez svých koček a řada dalších známých tváří. Tak to vypadalo na benefičním koncertu Na vlně pomoci, na kterém nechyběla ani redakce Super.cz. Na malou ukázku se podívejte v našem minivlogu.

Koncert, jenž reagoval na ničivé zářijové povodně, měl za cíl obnovit slábnoucí vlnu solidarity. Akce se konala v prostorách pražského klubu Doupě a během večera vystoupila řada známých tuzemských interpretů, například Renne Dang, Andrea Kalousová (28) nebo Sharlota (28).

Benefice byla zaměřená především na mladou generaci, a aby se dostala mezi co nejvíce mladistvých, do projektu se zapojila i celá řada influencerů – Čestmír Strakatý, Karel „Kovy“ Kovář nebo Martin Carev.

Mezi hosty jsme pak potkali třeba Adama Raitera, který vůbec poprvé do společnosti vyvedl svou maminku. Právě ta ho odmala vedla k pomoci druhým a potřebným. „S mamkou jsme prožili několik povodní. Vždy když bylo potřeba, tak jsme se snažili podpořit takové věci,“ říká Adam, který se do podobného projektu nezapojil poprvé. Bez doprovodu pak dorazila Andrea Kalousová, která ihned po svém vystoupení spěchala domů za svými milovanými kočkami.

Související témata:
Supervlog

Další články

Načítám