Hlavní obsah
Článek

Influencer Tadeáš Kuběnka (21) o sobě po psychickém kolapsu dává opět vědět. Poté, co se v dubnu zhroutil a skončil v péči lékařů, je zpět na sociálních sítích. Narozeninový pozdrav, který poslal svým fanouškům, se však neobešel bez pořádné vlny kritiky.

Kontroverzní postava českého internetu slaví začátkem června narozeniny. K té příležitosti si nechal Tadeáš vytvořit sérii fotografií. Před objektivem se objevil v blond paruce s dlouhými vlasy, líčením, které je pro něho typické, a v růžových šatech. „Birthday diva,“ napsal influencer ke snímkům, na kterých podle některých fanoušků vypadá jako Paris Hilton.

Přestože od některých za svou proměnu dostal pochvalu a tleskala mu mezi komentujícími i maminka, bez hejtrů se příspěvek na sociální síti neobešel. „To je opravdu nemocné, když se chlap fotí v ženských šatech,“ stálo v jedné zprávě. „Se mi regulérně navalilo,“ napsala jedna ze sledujících ke snímkům v šatech.

Vedle zpráv s přáním k narozeninám si mnozí v komentářích opravdu nebrali servítky. „Měl by tě někdo už rozkopat,“ přečetl si Tadeáš, který je známý i tím, že často kritizuje ostatní influencery. „Jděte s tímhle do ha*zlu vy bu*ny zas*any, tohle vůbec nepatří na internet,“ stálo v jedné ze zpráv.

Další články

Načítám