Hlavní obsah
Článek

Poměrně dlouho míval pověst největšího slušňáka ODS a svými ekonomickými analýzami a poněkud suchopárným projevem spíše nudil. V Partii Terezie Tománkové (45) se ale Jan Skopeček dost odvázal tak, že na něj moderátorka sotva stačila a Alena Schillerová nestačila zírat.

Předseda středočeské ODS, který si podle všeho brousí zuby na křeslo hejtmana, se toho nebál a ani jednu z dam příliš nepustil ke slovu. Navíc tak činil poměrně nevybíravým způsobem. Není divu, že jeho projev se divákům začal zajídat už po pár minutách.

„Paní Tománková takové diskuse moc nezvládá. Proč si nepozve Skopečka samotného, vždyť to vypadalo, že trpí samomluvou. Dávala mu stále větší prostor, až se to nedalo poslouchat. Skopeček mluví stále to stejné, jako když je naprogramovaný,“ zhodnotil Vítek.

„Skopeček mluvil jak gramofon, ani nepustil ke slovu moderátorku nebo Alenu Schillerovou, arogance sama,“ přidala se Helena. „Určitě je na baterky. Mele a mele,“ smál se Miroslav.

„Nedalo se to vydržet. Dala jsem tomu deset minut a pak raději přepnula na jiný program. Pro pana Skopečka toto vystoupení rozhodně nebyla dobrá vizitka,“ nechala se slyšet divačka Jaroslava.

„Jindy klidný Skopeček nám nějak znervózněl. Má to být snad znamení něčeho?“ ptal se Michal. „Je to nevychovaný balík,“ nešetřila politika Marie.

Další články

Načítám