Hlavní obsah
Článek

Bojí se létat, ale k moři jezdí ráda. Letos se Ilona Csáková (53) podívala s rodinou na Korfu, s kamarádkami vyrazila na dámskou jízdu na Sicílii, kam se vrátila po 25 letech. A byla to doslova jízda. Cesty totiž odřídila.

Můžu říct, že jsem najela sedm tisíc kilometrů. Dobře mi tak. A teď už zase jezdím po vystoupeních,“ je za volantem jako doma zpěvačka. A další jízdy ji čekají v rámci jejího podzimního turné, které už klepe na dveře a jednotlivé koncerty proběhnou jak v Česku, tak i na Slovensku.

Ilona vystupovala v Náchodě na finálových večerech soutěží Muž roku a Anděl mezi zdravotníky v novém modelu, overalu zdobeném štrasem, který možná předznamenává i její pódiové outfity na turné Tornero.

„Outfity se chystají, ale upozorňuji, že to budou koncerty, a ne módní přehlídka. Když mají zpěvačky hodně hostů, tak mají víc času se převlékat. Ale my se s kapelou domluvili, že si to užijeme jenom spolu bez hostů. Kostýmy mi šije velmi šikovná krejčová, která je i autorkou mého dnešního modelu,“ prozradila Ilona.

Další články

Načítám