Hlavní obsah
Článek

Je tomu přesně 25 let, co Ilona Csáková (53) nafotila booklet fotografií na album Blízká i vzdálená. Stalo se tak na jihu Itálie, kam se nyní vrátila. A byl to comeback, na který se nezapomíná.

„Užívám si Sicílii po 25 letech. To jsem tady tehdy fotila krásné fotky na album. Hádejte na které?“ ptala se zpěvačka na sociální síti. Anketa padla na úrodnou půdu a lidé se brzy začali předhánět v tom, kdo postne hezčí vzpomínkovou fotku a pošle víc srdíček.

Našlo se ale i dost těch, kteří spíš než podobu s Claudií Cardinal řešili to, jak se Ilona za uplynulé čtvrtstoletí (ne)změnila. „Vůbec si není podobná, celá umělá, ach jo,“ posteskla si Sylva, která má zpěvačku jinak moc ráda. Jen se nestačí divit, jak se její oblíbenkyně za ta léta proměnila.

„Zpěvačka musí reprezentovat a jako žena ve všem ostatním je také skvělá, když vidím, že i zavařuje bez manýrů celebrit,“ vpálila jí Věra. Nebohé Ilony se zastala s tím, že vypadá skvěle, pravidelně o sebe pečuje a že by si z ní ostatní ženy měly vzít příklad.

Načež se Sylva a Věra slušně pohádaly. Zašlo to dokonce tak daleko, že si navzájem začaly posílat svoje fotografie, aby bylo jasno, která z nich je větší kočka a jde víc ve šlépějích Csákové.

Ostatní fanoušci dál pokračovali v hodnocení vzhledu své favoritky. „Pusinka jako kachýnka,“ ušklíbla se Jana. „Co dělá s tou hubou, pořád, to je hrozný,“ podivila se Helena. Těžko říct, jestli dámy zamíří na Ilonino podzimní turné, které se minimálně v Česku slušně vyprodává. Na Slovensku mizí lístky pomaleji, ale ještě není všem dnům konec.

Nehledě na to, že mohou dorazit i noví fanoušci z Itálie, kde zpěvačka trávila dovolenou. Svým mladistvým vzhledem i poněkud křečovitým úsměvem zaujala i na Sicílii, a tak kdo ví, třeba ji někdo bude následovat až do Česka.

Další články

Načítám