Hlavní obsah
Článek

Slavnostní premiéru nového snímku Jiřího Mádla (37) si Igor Bareš (58) nenechal ujít. Na uvedení nového filmu, ve kterém se sám objeví, dorazil herec ve skvělé formě. Ještě před několika měsíci se po zdravotních komplikacích objevoval ve společnosti s hůlkou, tu už odložil.

Na premiéru dorazil Igor Bareš jako elegán a doprovod mu dělala jeho žena Antonie Talacková. Herec měl loni v září zdravotní problémy a s podezřením na mozkovou příhodu byl hospitalizován. Nyní se mu daří skvěle.

„Já si nestěžuji, jsem po všech stránkách vyladěn, díky IKEMu a díky panu profesoru Martínkovi a díky léčbě, kterou už několik let podstupuji. Cítím se dobře,“ svěřil se herec, který roky bojuje se zákeřnou Crohnovou nemocí a každé dva měsíce dochází na biologickou léčbu, která mu pomáhá.

Letní dovolenou má herec letos už za sebou, a dokonce si splnil dlouholetý sen. „Byli jsme s rodinou na moři a s manželkou jsme byli ve Francii na takovém krátkém výletu. Moje paní Antonie mě má hodně ráda. A já, když projevím nějaké přání, tak ona mi je zrealizuje. Já jsem si přál spatřit hrob Julese Verna. Tak jsme jeli do Francie, do městečka Amiens, a pár dní jsme tam pobyli,“ svěřil se Super.cz herec, který na premiéru dorazil s novou image.

„Vousy mám kvůli jedné malinké roličce, mám hrát Jakuba Arbese, tak jsem si je zkusil nechat narůst, aby mi je nemuseli lepit,“ svěřil se nám herec.

Další články

Načítám