Hlavní obsah
Článek

Dostala sice varování s výzvou k evakuaci, ale místo toho, aby doma pro sebe a syna sbalila to nejnutnější, vyrazila modelka Lucie Petrišková na večírek. Dlužno říct, že ho sama organizovala a připravovala i catering, tak by se bez ní akce jen těžko obešla.

Úplně v klidu ale během párty nebyla. „Výzva mi přišla asi osmkrát na telefon. Do té doby jsem myslela, že jsme v bezpečí, protože naší obcí protéká jenom potok Botič. Vlastně takový malý potůček; a nemám pocit, že bychom k němu byli úplně blízko. Ale na tom telefonu to pořád pípá,“ řekla Super.cz.

„Na sobotu ráno jsem měla letenky do Polska, tak uvidím, jak to bude vypadat, až se v neděli vrátím. Navíc bydlíme v přízemí, ale za šest let, co tam bydlíme, se nic nestalo. Pravda ovšem je, že garáž v domě máme do půlky zatopenou pokaždé, když prší. Jenom v létě to bylo šestkrát,“ vyprávěla modelka a nám nezbylo nic jiného než jí popřát hodně štěstí.

Postaráno je aspoň o jejího syna, který tráví víkend u svého táty. Každopádně z ignorování varování by si určitě neměli brát ostatní příklad.

Další články

Načítám