Hlavní obsah
Článek

Na tureckého herce Cana Yamana jste o víkendu mohli narazit na řeckých plážích, konkrétně pak na Mykonosu, kde se zřejmě rozhodl strávit letní dovolenou. Představitel pohledného fotografa a majitele reklamky ze seriálu Zasněná láska na pláži nevynechal příležitost pochlubit se svým vyrýsovaným tělem a není divu, že netrvalo dlouho, než se po jeho boku objevila půvabná společnost.

V hledáčku herce, který by testosteron mohl přehazovat vidlemi, se objevila mladinká brunetka v černých bikinách, s níž se dal herec do řeči, usmíval se na ni a bavil ji svým ostrovtipem.

Can si chvíle na sluníčku očividně užíval a zdálo se, že je s dlouhými vlasy opět ve své kůži. Narůst si je musel nechat i kvůli seriálové roli v novém italském zpracování seriálu Sandokan. Po Zasněné lásce, Receptu na lásku a Barvách Palerma tak herec opět zůstává věrný seriálovým rolím a ty filmové zatím s díky odmítá.

Čtyřiatřicetiletý rodák z Istanbulu, který si v červnu smazal svůj instagramový účet, kde měl přes 11 milionů sledujících, si před třemi lety prožil bouřlivý románek s italskou sportovní reportérkou Dilettou Leottou. Ta jej ale prý po naléhání kvůli vdavkům pustila k vodě a našla si fotbalistu Lorise Kariuse, s nímž během pár měsíců počala dítě, a letos v červnu si ho i vzala.

Podle některých dostupných informací má mít momentálně herec znovu blízko ke své herecké kolegyni ze Zasněné lásky Sanem, kterou hrála turecká herečka a tanečnice Demet Özdemir. O jejich vztahu se spekulovalo již v době natáčení seriálu, ale podle některých zdrojů jsou si nadále blízcí, jen nechtějí románek ventilovat veřejně. Ani jeden z nich ovšem vztah nikdy nepotvrdil.

Další články

Načítám