Hlavní obsah
Článek

V noci na pátek se v Londýně pořádala akce, kde se to jen hemžilo slavnými osobnostmi. Desáté výročí podniku Chiltern Firehouse oblíbeného mezi prominenty si zkrátka nemohli nechat ujít. Kromě celebrit z řad zpěváků či modelek mezi nimi byly dokonce i členky královské rodiny.

Kromě princezny Beatrice, která se objevila na veřejnosti poprvé od chvíle, kdy ohlásila radostné očekávání druhého potomka, totiž party navštívila i Lady Victoria Hervey (47) nebo Lady Mary Charteris. A přestože to bývá často Victoria, která obléká velmi odvážné modely, tentokrát ji na celé čáře trumfla právě o deset let mladší Mary, právě ona se totiž postarala o jeden z nejodhalenějších outfitů večera.

Sedmatřicetiletá blondýnka je dcerou hraběte Jamese Charterise a aristokratky Catherine Guinness, která byla blízkou přítelkyní amerického umělce Andyho Warhola. Byla dokonce jeho osobní asistentkou v New Yorku. Lady Mary Charteris tak patří mezi prominentní britské osobnosti, ale sama má poměrně široký záběr. Věnuje se nejen modelingu, ale také muzice. Je DJkou a zároveň působila jako vokalistka v anglické rockové skupině The Big Pink, kde hrála i na klávesy.

Na akci zavítala ovšem celá škála hvězd jako například herečky Rachel Weisz, Sienna Miller či Isla Fisher. Nechyběly ale ani zpěvačky Lily Allen, Camila Cabello nebo Ellie Goulding, stejně jako syn zpěvačky Madonny Rocco Ritchie.

Související témata:
Lady Mary Charteris

Další články

Načítám