Hlavní obsah
Článek

Fanoušci na olympijských hrách v Paříži si našli nového miláčka. Je jím chorvatský vodní pólista Josip Vrlić (38), který se svým týmem sahá po zlaté medaili. Diváky ale zaujala především jeho postava.

Vrlić se totiž nepyšní vysportovanou sexy postavou, kterou jsme zvyklí vídat u plavců. Téměř dvoumetrový pólista má totiž také pěkné panděro! A to se cení. Fanoušci totiž mají pocit, že se v bazénu prohání „někdo jako oni“, a nikoliv olympionik zvyklý na každodenní tréninkovou dřinu a přísnou životosprávu.

„Absolutní unikát v týmu chorvatských vodních pólistů. Takhle vypadá elitní atletická dokonalost,“ zaznělo na sociální síti X. Josip váží 135 kilo a pravda je, že ve vodním pólu to může být i výhoda. „Většina diváků to nikdy nepochopí, ale u vodního póla to možná nad vodou vypadá jako házená, ale pod vodní hladinou je to jako řecko-římský zápas,“ zaznělo v komentářích.

„Musí konzumovat šílené množství kalorií, vodní pólo je brutální,“ doplnil ho další. Ostatní by na olympiádu klidně jeli místo něj a opustili by své gauče a misky brambůrků u televizních obrazovek.

„Tak to mám tělo jako olympionik,“ chlubil se fanoušek. „Klidně bych mohl být na olympiádě,“ přidal se další. A ozvaly se i dámy: „Konečně kus chlapa, tohle je perfektní tělo,“ zasnila se jedna z nich. „Za mě ideální muž,“ přidala se další Chorvatova obdivovatelka.

Chorvaté nejsou ve vodním pólu žádní outsideři. Letos zvítězili na mistrovství Evropy a po zlaté medaili touží i na olympiádě. V pikantním finále se o zlato utkají se svým balkánským sousedem Srbskem.

Související témata:
Vodní pólo
Josip Vrlić

Další články

Načítám