Hlavní obsah
Článek

Modelka Veronika Kašáková (34) je pravidelným hostem slavnostního přípitku, který zahajuje spolupráci karlovarského filmového festivalu s partnerskou nadací, letos jí je fond Jakuba Voráčka pro pacienty s roztroušenou sklerózou. Partnerem byla ostatně i ta její pro děti z dětských domovů.

„Mám to tady moc ráda, líbí se mi tady a užiju si to, že můžu vynést nějakou krásnou róbu,“ přiznala Veronika, která oblékla hluboce vystřižené bílé šaty Anamé, ve kterých se musela hýbat velmi opatrně, protože nebyly nijak jištěné, aby nedošlo ke stejnému faux pas jako před dvěma lety, kdy jí nechtěně vyklouzlo ňadro.

Vzhledem k vedru, které na začátku festivalu panovalo, jsme si povídali i o dovolené, kterou Veronika s rodinou trávila na lokálním ostrově na Maledivách. „Tam jsme mohli být aspoň v plavkách,“ smála se.

V létě už se do zahraničí nechystá. Má ho volnější, ale budu aspoň víc doma se synem, který nebude mít školku. Vzhledem ke zdravotnímu omezení syna, který trpí fenylketonurií, nás zajímalo i to, jak se stravou ve školce přes rok zvládá. „Není to jednoduché, před pár dny zrovna ujedl svačinu, která byla pro ostatní děti. Může se to stát, řešíme pak hlavně reakce, co ta potravina obsahovala a kolik měla bílkovin. Jsou to životní situace, se kterými budeme muset počítat,“ svěřila se.

Další články

Načítám