Hlavní obsah
Článek

Pořídila si parádní dům s bazénem, takže jet o prázdninách se syny k moři neviděla jako nutnost. Sama si ale cestu do zahraničí užila. Vlastina Svátková (42) natáčela se slovenskou produkcí v Tunisku.

„Mám výhodu, že můžu hrát jak v češtině, tak ve slovenštině. Loni jsem pro slovenskou televizi natáčela v Turecku a letos v Tunisku. Beru to, jako když jsem na dovolené a ještě za ni dostanu zaplaceno. Jsem spokojená,“ usmívala se.

Se staršími dvěma syna se letos v zimě vypravila do Mexika, s mladším v létě jezdila po Česku. „Je náročné vzít všechny tři, jednak kvůli programu, protože jsou mezi nimi velké věkové rozdíly, a také finančně,“ vysvětlovala. „Udělala jsem si hezký domov s bazénem a nikam jen kvůli tomu, že jsou prázdniny, jezdit nepotřebujeme,“ nemůže si vynachválit herečka své rozhodnutí, i když splácení hypotéky je náročné.

Mám jako skoro každý hypotéku na třicet let, ještě osmadvacet mi zbývá. Možná se to vyvrbí tak, že to splatím dřív, anebo budou jednou splácet děti. Nechci se tím děsit, protože život přináší nečekaná rozuzlení. Vůbec nečekám, že by mi to splatil nějaký cizí muž, ale třeba se pracovně zadaří. Jako když se z mé knížky stal bestseller,“ doufá.

A jak to má vlastně od rozchodu s posledním partnerem s láskou? „Pořád nic. Zájem je, ale už jsem si asi nastavila laťku vysoko. Nečekám prince na bílém koni, ale jde spíš o duševní výběr. Aby to byl muž vyzrálý anebo na sobě chtěl pracovat. To je pro mě nejdůležitější,“ uzavřela.

Další články

Načítám