Hlavní obsah
Článek

V sobotu večer se v Los Angeles uskutečnila charitativní akce Academy Museum Gala, kam zavítala řada slavných osobností. Nechyběli mimo jiné ani hvězdy kultovního snímku Pulp Fiction Uma Thurman (54), režisér Quentin Tarantino (61)John Travolta (70). Toho na akci doprovázela jeho půvabná dcera Ella Blue Travolta (24).

Unikátní setkání, během nějž byl Tarantino jedním z oceněných, si žádalo památeční fotografii, kterou se Uma ihned pochlubila na sociálních sítích. Letos je to totiž neuvěřitelných třicet let od uvedení filmu do kin.

Tarantino, kterému na pódiu předal ocenění Luminary Award právě Travolta, dorazil na galavečer v doprovodu Umy. Slavný režisér zvolil klasický černý smoking s bílou košilí a černým motýlkem, ovšem jeho múza, s níž spolupracoval také na neméně legendárních filmech Kill Bill a Kill Bill 2, byla skutečnou ozdobou červeného koberce. V nádherné saténové róbě Uma předvedla svůj prvotřídní elegantní styl. Není pochyb, že spousta fanoušků by je po deseti letech od jejich údajného randění opět ráda viděla jako pár.

Ovšem zpět k Johnovi, který v kultovní kriminálce ztvárnil postavu Vincenta Vegy. I jeho doprovod byl velice půvabný. Jeho dcera Ella Bleu, která během dospívání bojovala s váhou, se vydala ve šlépějích svých rodičů a stala se rovněž herečkou. Letos by se měla objevit v dramatu Lost in Wonderland.

Její první filmovou rolí ovšem byla rodinná komedie Starý páky, kde jí bylo devět let. Zahrála si v ní nejen se svým tatínkem a maminkou Kelly Preston, která před čtyřmi lety zemřela na rakovinu prsu, ale také s Robinem Williamsem nebo Sethem Greenem.

7
fotek

Další články

Načítám