Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský herec Michael Madsen (66) známý mimo jiné z několika tarantinovek strávil část víkendu ve vazbě. V noci na sobotu měl údajně „strčit“ do své o dva roky mladší manželky DeAnny Madsen, vyhodit ji z domu a zamknout před ní dveře.

Policisté na uvedené adrese v Los Angeles zadrželi Michaela Madsena. Ten si tak nějaký čas pobyl na policejní stanici a následně byl propuštěn na kauci ve výši 20 tisíc dolarů, v přepočtu více než 450 tisíc korun. Herec se k incidentu nevyjádřil, jeho agent ovšem událost komentoval následně: „Šlo o neshodu mezi Michaelem a jeho manželkou. Doufám, že se vše vyřeší pozitivně pro oba dva.“

Herec, jenž se poprvé objevil v roce 1982 v dramatu Against All Hope, se proslavil především rolemi ve filmech Quentina Tarantina jako Kill Bill, Gauneři, Osm hrozných či Tenkrát v Hollywoodu. Pamatovat si jej ale můžete také z Thelmy a Louisy, Zachraňte Willyho, Útěku do Mexika, Sin City a mnoha dalších filmů.

S manželkou se oženil v roce 1996, vychovali spolu syny Hudsona, Luka a Calvina. Hudson, který působil v americké armádě, se v roce 2022 ve svých 26 letech lety zastřelil. Herec měl potíže se zákonem již v minulosti, a to rovněž v roce 2022, kdy byl zatčen za neoprávněný vstup do domu, z něhož byl vystěhován. Zatčen byl rovněž v roce 2012 po potyčce s jedním z jeho synů poté, co jej přistihl při kouření marihuany.

Další články

Načítám