Hlavní obsah
Článek

Do poslední chvíle nevěděla, že bude zlatým hřebem přehlídky svého dlouholetého kamaráda Michaela Kováčika, i když její účast byla jistá. „Mohla jsem přijít pouze jako host, ale takhle to bylo fajn, i když jsem hodně unavená,“ přiznala Aneta Vignerová (36).

Na módní show dorazila s manželem Petrem Kolečkem jen pár hodin po návratu z New Yorku, takže bojovala s jet lagem. „Vůbec jsem nevěděla, v jakém duchu bude tu přehlídku chtít, ale jít na závěr, to je vždycky pohlazení na duši, zvlášť po těch společných letech spolupráce. Ještě jsem po tom letu dost mimo, takže jsem ráda, že to všechno klaplo,“ řekla Super.cz Aneta.

Ta vynesla jeden z nejodvážnějších modelů s výstřihem až do pasu. „Já nikdy neprotestuji proti tomu, co si mám na molo obléknout. A není to zase tak odvážné, aby to bylo vulgární. Přehlídka to snese, lidé se chtějí podívat na lehkou extravaganci a Michal rád něco ukáže. Ale je to pořád takové lichotivé. Nejdůležitější je udržet na těch outfitech pořád nějaké dekorum,“ domnívá se Aneta.

A jak se poslední královna krásy ze stáje Miloše Zapletala cítí mezi modelkami, které jsou mladší i o více než deset let? „Musím říct, že dobře. Ty holky, co je má zkušenost, jsou velmi pokorné, a některé mě dokonce znají. Je to milé. A pořád mi ještě říkají ahoj, a ne dobrý den, takže je to dobré,“ smála se Aneta.

5
fotek

Další články

Načítám