Hlavní obsah
Článek

Argentinská fotbalová hvězda Lionel Messi (37) si před pár dny připsal další velký úspěch, když s Argentinou vyhrál Copu Américu. Finále Mistrovství Jižní Ameriky ve fotbale sice nedohrál kvůli zranění, ale jeho tým i tak porazil Kolumbii a Messi mohl nad hlavu zvednout pohár pro vítěze.

Na stadionu pochopitelně nechyběla jeho milovaná rodina: manželka Antonela Roccuzzo (36) a všichni tři synové, kompletně oblečení do fotbalových dresů s Messiho číslem 10. Synové Thiago (11), Mateo (8) a Ciro (6) jsou na svého slavného tatínka patřičně hrdí.

A kdoví, zda z nich časem nevyrostou jeho následníci. Messi se nedávno nechal slyšet, že by si s manželkou přáli ještě holčičku.

„Rád bych měl ještě dceru, ale zatím se o dalšího potomka nesnažíme, není to na pořadu dne,“ řekl v rozhovoru pro ESPN Messi. Roccuzzo se s Messim zná od útlého dětství. Poprvé se v argentinském městě Rosario viděli, když bylo fotbalové legendě teprve pět let. A o 17 let později už tvořili zamilovaný pár. Velkolepá svatba se konala až v roce 2017, po devíti letech vztahu.

Osminásobný vítěz Zlatého míče Messi má aspoň jistotu, že nežije se žádnou zlatokopkou, protože ho Antonela znala už v době, kdy ještě nebyl tak slavný jako dnes.

Související témata:
Mistrovství Jižní Ameriky ve fotbale (Copa América)

Další články

Načítám