Hlavní obsah
Článek

Na divadelních prknech se uskutečnila premiéra nové komedie Sladké neřesti, kterou v Divadle Lucie Bílé navštívilo několik známých osobností včetně samotné zpěvačky Lucie Bílé (58), která si užila příjemný večer po boku partnera Radka Filipiho, ale také syna Filipa Kratochvíla.

V divadelní komedii září Adéla Gondíková (51), kterou na premiéře podpořila dcera Nela, ale také manžel Jiří Langmajer (58), Barboru Munzarovou podpořila dcera Anna DvořákováAdama Vaculu půvabná vítězka MasterChefa Veronika Beskydiarová.

Mezi nepřehlédnutelnými hosty pak byli MMA zápasník Karlos Vémola (39) s manželkou Lelou Ceterovou (35). Bijec oblékl košili s výraznými vzory ve zlato-černé barvě, která je typická pro známou designovou značku. Lela oblékla elegantní vzdušné šaty nad kolena se zvýrazněným pasem, s jemným černo-bílým potiskem.

Do Divadla Lucie Bílé přišla Chantal Poullain (68). Herečka oblékla černo-bílé košilové šaty a rozdávala úsměvy na všechny strany. Do výraznějších barev se oblékly Denisa GrossováLucie Benešová (50). V galerii se podívejte, kdo si nenechal premiéru ujít.

Další články

Načítám