Hlavní obsah
Článek

Po dlouhých 21 letech se herečka Leah Remini (54) rozvádí se svým manželem Angelem Paganem. Pár oznámil nečekaný rozchod ve společném prohlášení na instagramu ve čtvrtek a zároveň odhalil, proč jejich vztah zkrachoval.

„Tak a jsme tady. Po 28 společných letech a 21 letech v manželství jsme se rozhodli podat žádost o rozvod. Dlouho jsme nad tím přemýšleli a snažili se, ale rozhodli jsme se. Jakkoli je rozvod složitý, přistupujeme k němu pozitivně, protože víme, že je to pro nás to nejlepší. Jsme hrdí na to, že jsme to společně zvládli,“ stálo v prohlášení manželů, kteří společně vychovali dnes již dvacetiletou dceru Sofii Bellu.

Nečekané oznámení přitom přišlo pouhých devět dní poté, co požádala o rozvod s Benem Affleckem hereččina nejlepší kamarádka Jennifer Lopez.

I když jsou prý Leah i její muž smutní z toho, že jejich manželství je u konce, oba nadále trvají na tom, že zůstávají nejlepšími přáteli. Proč se tedy rozhodli pro tak zásadní krok po tolika letech?

„Takže hlavní otázka: Proč? Zjednodušeně řečeno, oba jsme se změnili, jak to tak u lidí bývá. A zvykli jsme si hrát role, které nám již nevyhovují. Po velkém úsilí a zvažování jsme se rozhodli udělat tento krok, který odráží to, kým jsme dnes. Naše pouto je stále silné, jen se vyvinulo v něco jiného,“ pokračovali v odůvodnění manželé.

Leah Remini si zřejmě nejlépe vybavíte ze seriálu Dva z Queensu, kde excelovala po boku Kevina Jamese, s nímž si v menší míře zahrála i ve volném pokračování v seriálu Kevin si počká. Se svou nejlepší kamarádkou Jennifer Lopez se objevila například v roce 2018 v romantické komedii Znovu ve hře.

Další články

Načítám