Hlavní obsah
Článek

I když se už docela dlouho mluví o tom, že ZOO spěje do finále, nebyla by to televize Prima, aby diváky ještě neoblažila dalšími díly. Na ty se mohou těšit i po prázdninové pauze. Než se tak stane, budou se v oblíbeném seriálu dít věci. Postará se o to hlavně Šimon Bilina alias Adam Hruška.

„Takové natáčení miluju. Je to přesně to koření, co dochutí tu spoustu dnů v ateliérech,“ vzpomíná na adrenalinové natáčení herec, kterého v seriálu přepadnou a na něhož budou mířit pistolí. Stane se tak v souvislosti s nelegálním chovem hadů, který se bude v ZOO řešit.

„Připojili se k nám v tomto případě kaskadéři. Je to speciální živočišný druh. Neskrývám, že tento druh vyhledávám a směju se jejich vtipům, protože oni jsou vtipní tak, že padáte do kolen. Je to banda skvělých ogarů a každý má za sebou silný příběh,“ vysekl poklonu svým kolegům, bez kterých by to na place často nešlo.

Spolu s ním si adrenalinové scény užil i Filip Kaňkovský, který si snad poprvé v životě zahrál kladnou postavu, když ztvárnil policistu Břéťu.

„Točit s Filipem Kaňkovským alias Kaňourem je radostný tanec. Filip má charisma, co zastavuje ptáky v letu, a jeho ostrovtip umí rozzářit i sochu,“ vybarvil svého parťáka Bilina, jehož Adam nakonec z celé situace vyvázne bez újmy.

Další články

Načítám