Hlavní obsah
Článek

Lenka Zahradnická se stala začátkem září trojnásobnou maminkou. S manželem Michalem Vavrem přivítali na svět po dvou dcerách Jasmínce a Jovance synka Jonáše, který roste jako z vody.

Herečka známá ze seriálů Ulice, Vyprávěj nebo Ordinace v růžové zahradě nyní věnovala svému synkovi dojemné přání k jeho prvnímu svátku. A zároveň na sociálních sítích odhalila i jeho rozkošnou tvářičku.

„Krásnej svátek, ty náš malej princi! Nezapomněli jsme, i když na to já jsem speciálně expert. Buď zdravej, buď šťastnej, buď veselej, buď radostnej, buď svůj a měj oči otevřené. A měj s náma trpělivost. Ticho u nás nikdy není, nuda taky ne a vzrůša máme na rozdávání. Ale vždyť ty to víš, ty sis nás vybral. A my ti za to díky, Jonáši! Jsme tu pro Tebe. Máma, táta, Jasmínka, Jovanka a Františka,“ napsala Lenka k fotografii, u níž se objevilo spoustu milých komentářů a gratulací.

„Božíčku, ten je krásný. Vidím v něm maminku, paní Lenku,“ napsala jedna z mnoha fanynek. „Ten je jako namalovaný. Nádherný brouček. Ať je zdravý a šťastný,“ vzkázala další. „Krásný chlapeček,“ podotkla příznivkyně.

Jak už nám Lenka před časem prozradila, jméno pro synka vymyslely její dcerky. „Jméno vymyslely holčičky, bylo to na první dobrou. Já jsem s tím jménem v pohodě. Manžel s tím trochu bojoval, protože jsme se nad tím ani pořádně nezamysleli, ale myslím, že to tak dopadne, protože jiné v záloze nemáme,“ svěřila se Lenka Super.cz ještě před porodem.

Další články

Načítám