Hlavní obsah
Článek

Velmi dobře ji znají diváci Ulice, nově si ji oblíbí i na Primě. Sára Korbelová je jednou z hvězd nové kriminálky Případ tanečnice, zazáří i v minisérii Zrození alchymistky, která se právě natáčí.

„Hraju hodně ztřeštěnou alchymistku Loru, která se hrozně vyzná v lektvarech,“ nechala se slyšet herečka, která se na place dostane ke spoustě zajímavých rekvizit. Některé z nich budí docela respekt.

„Třeba když si hraju se srpy. Srp je v mém podání docela nebezpečná věc, s tím přirozeně zacházet neumím, to nás museli učit. Což je dobrá zpráva pro všechny zúčastněné,“ vtipkovala Sára, která se na natáčení vzorně starala o svou mladší kolegyni Magdalenu Müller, která si v seriálu zahrála hlavní roli mladé alchymistky.

„Letošní léto mám hlavně pracovní, natáčíme ještě Případ tanečnice, tak budu ráda, když se dostanu aspoň na pár dní na chalupu,“ doplnila pro Super.cz. Kdo jí tam bude dělat společnost? Rodina, kamarádi, nebo snad přítel?

„To bych si nechala pro sebe,“ culila se herečka, když jsme se jí zeptali na to, zda je aktuálně single, nebo zadaná.

Sdílnější naštěstí byla v otázce Ulice, kterou natáčí pro změnu na Nově. Scenáristé jí připravili vskutku vypečenou sezonu. „Kdo myslel, že si moje postava odpočine, bude se na podzim hodně divit. Navíc se vrátí jedna postava, která bude pro diváky asi dost překvapením, její návrat asi čekat nebudou,“ nalákala ke sledování nových dílů.

Další články

Načítám