Hlavní obsah
Článek

V seriálu Ulice je od samého začátku. Ljuba Krbová (66)je s rolí Aničky Liškové od roku 2005, tedy dlouhých dvacet let. Barvu vlasů za ty roky nezměnila a její fanoušci tvrdí, že i sama herečka je stále stejná.

Její postava si za tu dobu prošla nejrůznějšími peripetiemi, a i v životě Ljuby Krbové se toho ale za tu dobu událo spoustu. „Dospěla mi dcera, vdala se mi dcera, narodili se mi vnuci, měli jsme další dva pejsky. To mě nikdy nenapadlo. Vždycky bilancuji s Ulicí a dějem Ulice, ale nikdy mě nenapadlo, co se vše změnilo v mém životě,“ řekla Super.cz herečka s tím, že za tu dobu stihla také spoustu cest do zahraničí, za což je také ráda.

S Krbovou jsme se potkali na večírku seriálu, který odstartoval dvacátou sezonu. „Jsem v seriálu od třetího natáčecího dne,“ svěřila se Super.cz seriálová Anička Lišková s tím, že má doma stále věrné diváky. „Sleduje to moje dcera. Má dva malé kluky a v tu dobu, kdy běží Ulice, vaří večeři. Můj muž (spisovatel Ondřej Neff - pozn.) není televizní fanoušek,“ dodala s úsměvem herečka, která stále srší dobrou náladou.

Ve svých 66 letech vypadá herečka naprosto výborně. Za ty roky, co je na obrazovce, dokonce nikdy nemusela měnit velikost kostýmů. Figuru má stále stejnou. „Dívám se na ty starý fotky a říkám si, že jsem byla ještě dítě. Ale řeknu vám to z ženského hlediska. Nikdy moje kostymérky nemusely vyměňovat moji garderobu. Vždycky jsem to po těch prázdninách, kdy byly špíčky ze zmrzlinky, dortíčků a volníčka, dala na první natáčecí den do pořádku,“ řekla s úsměvem herečka.

Související témata:

Další články

Načítám