Hlavní obsah
Článek

Americká cvičitelka fitness a účastnice reality show The Real Housewives of Orange County Tamra Judge (57) se na svém instagramu „pochlubila“ tím, jak vypadá její tvář po zákroku extrémní plastické chirurgie. Tamra má být po zahojení krásná a mladá, zatím ale její obličej spíše děsí.

Tamra si nechala upravit obočí, také ale podstoupila CO2 laser a chemický peeling. Svou tvář po zákroku a také průběh hojení sdílí se svými fanoušky na sociální síti, a jak je vidět, natekl jí celý obličej a kůže z celého obličeje i krku a dekoltu se jí sloupala. Sama Tamra prozradila, že měla pocit, jako by jí kůže praskla. „Nevím, jak se to může ještě zhoršit… sotva otevřu oči,“ řekla.

Později sdílela aktualizaci. „Otok pochází z CO2 laseru. Můžete vidět, že to mám až po prsa. Dokážete si představit, jaké to je,“ dodala tím, že ji také bolí hrdlo z hadičky do krku. Jejích 1,8 milionu sledujících zákrok přijalo velmi rozpačitě. Zatímco někteří ji chválí za upřímnost, jiní vyjadřují obavy nebo i znechucení a zděšení.

„Je potřeba nám tohle ukazovat?“ píše jeden. „Riziko nestojí za tu odměnu.“ „Potřebujeme přestat vraždit sami sebe kvůli kráse, která je hluboká pouze pod kůži. Proč nevyužít svou platformu k podpoře sebelásky a přijetí? Jen můj osobní pocit v této věci,“ píše jiný. „Proč si tohle sakra někdo dělá?? Asi marnivost,“ rozčiluje se další. „Přestaňte si zahrávat s obličejem. To je moje rada,“ přihazuje jiný.

Tak uvidíme, jak se nakonec Tamra, která už v roce 2017 podstoupila facelift, „vyloupne“ a jak její obličej bude vypadat po zahojení.

Další články

Načítám