Hlavní obsah
Článek

Na červeném koberci během 76. ročníku předávání televizních cen Emmy se v neděli večer objevilo jakési neidentifikovatelné a extrémně plastikami poznamenané zjevení. Většina lidí zprvu vůbec netušila, o koho se jedná. Přetékající dekolt, kačeří pysky, obří boky a potetovaná kůže změnily osobu, která byla letos součástí pořadu RuPaul’s Drag Race, k nepoznání.

Do losangeleského Peacock Theatre totiž nakráčel se svou zbrusu novou image účinkující ze 16. řady zmiňovaného televizního pořadu vysílaného na stanici MTV i s novou parukou. Nebyl to přitom nikdo jiný než Andrew Vladimir Dunayevskiy vystupující pod pseudonymem Plane Jane.

V červených úzkých šatech s hlubokým výstřihem přitom vyniklo hojně upravované tělo teprve šestadvacetiletého performera. Zákroky byly přitom silně patrné i v obličeji. Na první pohled ovšem nejvíce zaujaly extrémně široké oblé boky.

V klání zmiňovaného pořadu, v němž se letos představilo čtrnáct adeptů na titul „Příští americká Drag Superstar“, se Plane Jane umístila třetí a vysloužila si i reputaci padoucha sezony. Vítězem oné řady se stal Leo Tsao známý jako Nymphia Wind (29).

Související témata:
Plane Jane

Další články

Načítám