Hlavní obsah
Článek

Na Kostarice momentálně probíhá natáčení nové dobrodružné show s názvem I Survived Bear Grylls, která se bude vysílat na Netflixu. Jak už napovídá název, hlavní hvězdou pořadu je britský dobrodruh Bear Grylls, jenž proslul mimo jiné pořadem Nutné k přežití. Společně s ním je ovšem na stejném místě i bývalý tenisový šampion Boris Becker s manželkou Lilian de Carvalho Monteiro.

Zatímco na bývalé německé tenisové legendě čtenáře zaujal především jeho vystouplý loket, který má být typickým příkladem takzvaného „studentského lokte“, Grylls zaujal jako „kompletní balíček“… Oblíbený moderátor, skaut, spisovatel a bývalý příslušník speciální jednotky britské armády, který jako nejmladší Brit zdolal ve svých 23 letech Mount Everest, je zkrátka i těsně před padesátkou v senzační kondici. Kulatiny přitom dost možná oslaví během natáčení, jelikož ho čekají již 7. června.

Kdo by ovšem čekal, že si Bear díky své popularitě užíval zájmu fanynek a střídal jednu modelku za druhou, byl by na omylu. Bear je totiž už úctyhodných 24 let ženatý s jednou ženou. Jeho vyvolenou se stala Shara Grylls, kterou pojal za manželku v roce 2000 a s níž má tři syny.

Související témata:
Bear Grylls

Další články

Načítám