Hlavní obsah
Článek

Herečka Dakota Johnson (34) zahájila letos plavkovou sezonu na pláži v Malibu, kam vyrazila společně se svým kamarádem a kolegou Jeremym Allenem Whitem a jeho dcerami Ezer a Dolores. Johnson, která je kmotrou obou holčiček, předvedla, že pilovat postavu do plavek rozhodně nemusí, a ve žlutých bikinách si užívala slunečný den.

Herečka, která se proslavila mimo jiné filmovým zpracováním knižní trilogie Padesáti odstínů (šedi, temnoty a svobody), doslova zářila a bylo vidět, že v přítomnosti dětí jí je dobře. Po nepříliš vřelém přijetí jejího filmu Madam Web se nyní soustředí na propagaci své novinky Daddio, v němž hraje se Seanem Pennem.

Daří se jí i v osobním životě. Už sedm let je šťastná po boku zpěváka a frontmana kapely Coldplay Chrise Martina, s nímž je i zasnoubená. Chris měl Dakotu požádat o ruku v březnu a údajně k tomu měl plné požehnání nejen od exmanželky Gwyneth Paltrow, ale i jejich dětí Apple (19) a Mosese (17). Kdy se rozezní svatební zvony, je ovšem ve hvězdách. Pár si totiž střeží soukromí.

Přestože se nedávno vyrojily zprávy o jejich údajném rozchodu, a to především kvůli pracovnímu vytížení, zřejmě se jednalo pouze o spekulace. Pravdou ale zůstává, že Chris je stále s kapelou na turné Music Of The Spheres, které začalo již před dvěma lety v březnu. Šňůra ovšem letos v listopadu na Novém Zélandu končí, a tak by snad společnému stvrzení svazku před oltářem a třeba i založení rodiny nemuselo nic bránit…

Další články

Načítám